Ontdek hoe jouw verhaal vorm krijgt.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

 

I’Exprezz

Gewoon mooi vormgeven, dat is mijn passie. Jouw bedrijf laten spreken met een folder die net iets anders is dan de rest. Dat visitekaartje dat eruit springt. De illustratie die zonder woorden spreekt. Alles vertelt een verhaal en dat verhaal wil ik samen met jou vangen.

Mijn naam is Monique Schoof en met I’Exprezz verken ik de rijke wereld van vormgeving. In de combinatie van grafisch ontwerp en autonome kunst stroomt mijn creativiteit samen met de creativiteit van de opdrachtgever en ontstaat er een sprekend ontwerp.

Gaan we de uitdaging samen aan? Laten we een kop koffie/thee drinken en verhalen vangen.

Contactgegevens 

Monique Schoof

Kerkstraat 6

5091 BE  Oostelbeers

 

E-mailadres                            info@i-exprezz.nl

KvK77942027

BTWNL003263573B98