Home » Workshops

Workshops

workshops

najaarworkshops 2021

Nieuwe data kerstworkshops

In december worden de kerstworkshops op twee avonden coronaproof aangeboden (van 19.00 uur tot 21.00 uur): op 7 en 13 december 2021. Komen deze tijden/dagen niet uit? Neem contact op, bij minimaal twee deelnemers plannen we een dagdeel in overleg.

Meld je hier aan voor deze gezellige, inspirerende en creatieve workshop!

aanbod kerstworkshops 2021

flyer workshops december

Nog even en het kerstseizoen barst weer los. Wil jij dit jaar schitteren met je zelfgemaakte kerstkaarten? Of zelf je kerstballen beschilderen? Misschien zoek je het ultieme persoonlijke geschenk voor een dierbare. Dompel je alvast onder in kerstsfeer en leef je uit in de kunstige kerstworkshops van I’Exprezz.

In de maanden oktober, november en december staan de deuren van de studio open om je een onvergetelijke ochtend of middag te bezorgen. 

De kunstige kerstworkshops zijn geschikt voor jong en oud. Ook leuk als activiteit met je kind(eren)! Je bepaalt zelf wat je gaat maken.

De workshops vinden plaats op 13 (vol) en 27 november 2021. Komen deze dagen niet uit of wil je met een groepje een middagje creatief zijn? Andere dagen en tijden zijn altijd mogelijk (bij minimaal 2 deelnemers).

Doe je mee met een middag vol creativiteit, gezelligheid en inspiratie opdoen? Meld je dan snel aan!

ballen en sterren
kerstballen schilderen

impressie kerstkaarten maken

ArtCard deelnemer workshop
ArtCard deelnemer workshop
werk deelnemer