Gratis e-book met 5 ingrediënten voor een vrij en creatief leven

Ontdek hoe je creativiteit ontwikkelt en blijf op de hoogte met het crea-ZIN vol tips!

deOnderwijsstudio Leuk leren leren doe je zo!

deOnderwijsstudio Leuk leren leren doe je zo! krijgt binnenkort een eigen website. Zolang er aan de nieuwe website wordt gewerkt, vind je hier alvast informatie over mijn dienstverlening. Neem bij vragen gerust contact op!

Heeft jouw tiener achterstanden op school opgelopen door de coronamaatregelen? Of is jouw tiener het schoolritme en daardoor het overzicht helemaal kwijt? Tiener zijn in tijden van corona is niet eenvoudig. Alles is anders geworden en de kans is groot dat je tiener door het wegvallen van de schoolstructuur achterstanden heeft opgelopen. Misschien heeft je tiener zelfs geen motivatie meer voor school omdat hij* niet weet hoe hij weer in een nieuw leerritme kan komen. Voorkom dat jouw tiener vastloopt in het leren en straks met tegenzin naar school gaat of zelfs helemaal niet meer wil leren!

Ik leer jongeren die vastlopen op school hoe ze anders kunnen leren zodat ze meer motivatie voor school krijgen en hun resultaten kunnen verbeteren.

Hoe? Door ze te leren leren.

Wie is het gezicht achter leuk leren doe je zo!?

Aangenaam, ik ben Mo Schoof, onderwijskundige, docent en leercoach. Al vanaf mijn kindertijd vind ik leren leuk. De grote vakantie vond ik vreselijk.. zes weken lang niet naar school… Het is niet zo gek dat ik van leren mijn beroep heb gemaakt! Als ik niet voor de klas sta, dan werk ik individueel met jongeren of ik ben weer op zoek naar een leuke training of opleiding. Daarnaast vind je mij regelmatig in mijn atelier, the expressive arts studio. Mijn fascinatie voor leren en ontwikkelen komt voort uit een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar kennis over de wereld rond mij heen.

Vooral jongeren voor wie leren niet vanzelfsprekend is, hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. Waarom zijn ze niet gemotiveerd voor school? Hoe krijg je ze weer op de rit zodat ze hun talenten ontdekken en gebruiken? Ik geloof dat iedere jongere in de kern wil leren maar dat het systeem niet altijd aansluit bij de behoefte van het individuele kind. De vraag die als een rode draad door mijn leven loopt, is hoe je als onderwijsexpert aan kunt sluiten bij de leerbehoefte van het kind en ervoor kunt zorgen dat leren weer leuk wordt. Als schoolmaatschappelijk werker heb ik talloze jongeren mogen begeleiden tijdens de momenten dat leren niet vanzelfsprekend was. Het is mijn missie om jongeren te laten ervaren dat leren leuk kan zijn zodat ze hun talenten ontdekken, leren waarderen en mogen koesteren.

Benieuwd naar mijn cv? Kijk dan eens op Linkedin.

Nieuwsgierig naar wat deOnderwijsstudio voor jouw kind kan betekenen?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Volg deOnderwijsstudio op Facebook en blijf op de hoogte.

*hij kan natuurlijk ook zij zijn en met hem/zijn bedoelen we ook haar!