Gratis e-book met 5 ingrediënten voor een vrij en creatief leven

Ontdek hoe je creativiteit ontwikkelt en blijf op de hoogte met het crea-ZIN vol tips!

Workshops Creatief Dagboek (Book of Days)

Op dinsdag 29 september 2020 starten de workshops Creatief Dagboek. Tijdens deze drie workshops ga je aan de slag met de basistechnieken van mixed media en maak je een start met jouw eigen Book of Days. Wil jij ook verschillende materialen uitproberen en experimenteren met de vele mogelijkheden die mixed media heeft te bieden? Dan is deze serie iets voor jou! Je kunt hier je eigen creativiteit op een laagdrempelige manier verkennen, samen met anderen. Daardoor kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Alles mag, niets moet. Het is een verwenmomentje voor jezelf waarin je weer kunt opladen en met nieuwe ideeën naar huis gaat. En natuurlijk hebben we koffie/thee met iets lekkers en is het ook gewoon gezellig!

Wat leer je?

Je leert basistechnieken die je in een dummyboek toepast. Zo ontstaat er een creatief dagboek waarin je technieken kunt uitproberen en naar hartenlust kunt experimenteren met materialen.

Drie workshops

Tijdens workshop 1 gaan we aan de slag met het maken van interessante ondergronden. Je leert basistechnieken die je later kunt combineren. Tegelijkertijd leer je van alles over materialen en de toepassing ervan. Je ontdekt welk materiaal je fijn vindt om te gebruiken en welk materiaal welk effect heeft. Zo kun je lekker experimenteren met de materialen zonder dat je dure materialen hoeft aan te schaffen. Aan het eind van deze workshop heb jij de eerste bladzijdes van je creatief dagboek gevuld!

Workshop 2 staat in het teken van collages maken. Er zijn twee mogelijkheden: je maakt een collage van enkel afbeeldingen/teksten of je gebruikt de collage als basis om met teken- en schildermateriaal verder te experimenteren. Je ervaart de ontspannende werking van collages maken.

In de laatste workshop 3 gaan we met mixed media aan de slag. We gebruiken verschillende materialen, maken een inspirerende ondergrond en combineren dit tot een interessant eindresultaat.

Aan het einde van deze serie heb je een aantal bladzijdes van jouw Book of Days gevuld. Je hebt nieuwe ideeën gekregen, je hebt ontdekt welke materialen jouw voorkeur hebben en je hebt de basis gelegd voor een ontspannende en bevredigende hobby!

Het is ook mogelijk om losse workshops te volgen. Dan passen we de inhoud van het programma aan.

Data workshopserie

  • dinsdag 29 september
  • dinsdag 6 oktober
  • dinsdag 13 oktober

Tijd en locatie

Van 10.00 uur tot 11.30 uur in the expressive arts studio.

Komt deze tijd niet uit en zou je graag ‘s avonds een workshop willen volgen? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Investering

Deze serie start voor het eerst. Daarom is er een speciaal kennismakingstarief. De speciale actieprijs geldt alleen voor deze serie.

Jouw investering is nu in plaats van 25 euro slechts 19,- euro per workshop!

Dit is inclusief btw en inclusief gebruikte materialen*.

Ja, dat wil ik! Ik meld mij aan voor workshop 1 van 29 september 2020.

 

Nog meer korting? Schrijf je in voor de workshopserie!

Als je inschrijft voor de hele serie, ontvang je tijdelijk een extra korting.

Jouw investering is dan 50,- euro voor alle workshops.

Dit is inclusief btw en inclusief gebruikte materialen*.

Ja, dat wil ik! Ik meld mij aan voor de workshopserie.

 

*Het dummyboek dien je zelf aan te schaffen. Je kunt ter plekke een dummyboek voor 3 of 5 euro aanschaffen (afmeting respectievelijk A5-/A4-formaat).