Gratis e-book met 5 ingrediënten voor een vrij en creatief leven

Ontdek hoe je creativiteit ontwikkelt en blijf op de hoogte met het crea-ZIN vol tips!

Creatief Dagboek (Book of Days)

Tijdens de bijeenkomsten Creatief Dagboek ga je aan de slag met de basistechnieken van mixed media en maak je een start met jouw eigen Book of Days. Dit is een doorlopend programma waarin je in de eerste drie bijeenkomsten de basis aangereikt krijgt.

Wil jij ook verschillende materialen uitproberen en experimenteren met de vele mogelijkheden die mixed media heeft te bieden? Dan is dit iets voor jou! Je kunt hier je eigen creativiteit op een laagdrempelige manier verkennen, samen met anderen. Daardoor kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Alles mag, niets moet. Het is een verwenmomentje voor jezelf waarin je weer kunt opladen en met nieuwe ideeën naar huis gaat. En natuurlijk hebben we koffie/thee met iets lekkers en is het ook gewoon gezellig!

Wat leer je?

Je leert basistechnieken die je in een dummyboek/-schrift toepast. Zo ontstaat er een creatief dagboek waarin je technieken kunt uitproberen en naar hartenlust kunt experimenteren met materialen.

De workshops

Tijdens workshop 1 gaan we aan de slag met het maken van interessante ondergronden. Je leert basistechnieken die je later kunt combineren. Tegelijkertijd leer je van alles over materialen en de toepassing ervan. Je ontdekt welk materiaal je fijn vindt om te gebruiken en welk materiaal welk effect heeft. Zo kun je lekker experimenteren met de materialen zonder dat je dure materialen hoeft aan te schaffen. Aan het eind van deze workshop heb jij de eerste bladzijdes van je creatief dagboek gevuld!

Workshop 2 staat in het teken van collages maken. Er zijn twee mogelijkheden: je maakt een collage van enkel afbeeldingen/teksten of je gebruikt de collage als basis om met teken- en schildermateriaal verder te experimenteren. Je ervaart de ontspannende werking van collages maken.

In  workshop 3 gaan we met mixed media aan de slag. We gebruiken verschillende materialen, maken een inspirerende ondergrond en combineren dit tot een interessant eindresultaat.

Aan het einde van deze serie heb je een aantal bladzijdes van jouw Book of Days gevuld. Je hebt nieuwe ideeën gekregen, je hebt ontdekt welke materialen jouw voorkeur hebben en je hebt de basis gelegd voor een ontspannende en bevredigende hobby!

Het is ook mogelijk om losse workshops te volgen. Heb je na drie workshops de smaak te pakken en wil je graag met begeleiding jouw Book of Days vullen? Dan ga je gewoon door!

Data workshopserie

  • in overleg; stuur een e-mail bij belangstelling

Tijd en locatie

Bij voldoende belangstelling wordt er een ochtend- en avondprogramma aangeboden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Investering

Deze serie start voor het eerst. Daarom is er een speciaal kennismakingstarief.

Jouw investering is nu in plaats van 25 euro slechts 17,50 euro per workshop!

Dit is inclusief btw en inclusief gebruikte materialen*.

Ja, dat wil ik! Ik meld mij aan voor workshop 1.

 

Nog meer korting? Schrijf je in voor de workshopserie!

Als je inschrijft voor de hele serie, ontvang je tijdelijk een extra korting.

Jouw investering is dan 50,- euro voor alle workshops.

Dit is inclusief btw en inclusief gebruikte materialen*.

Ja, dat wil ik! Ik meld mij aan voor de workshopserie.

*Het dummyboek/-schrift dien je zelf aan te schaffen. Je kunt ter plekke een dummyboek/-schrift voor 3 of 5 euro aanschaffen (afmeting respectievelijk A5-/A4-formaat).